Image
Αποστολή & Αλλαγές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΑΛΛΑΓΩΝ

 

Δωρεάν Αποστολή για όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 49€. Για παραγγελίες κάτω των 49€, έξοδα αποστολής 6€.

Εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε, οι αποστολές εκτελούνται εντός 24 ωρών από την ημέρα της παραγγελίας σας, και αποστέλλονται με εταιρεία courier (Speedex), για την πιο γρήγορη παράδοση στον χώρο σας (σε 1 με 3 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε).

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εκτελούνται την Δευτέρα.
Θα ενημερώνεστε με e-mail για την πρόοδο της παραγγελίας σας.

 

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε τη “Κατάσταση” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link
«O Λογαριασμός μου» > «Ιστορικό Παραγγελιών» > «Πληροφορίες Παραγγελίας».

 

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών με κόστος μεταφορικών σταθερού συντελεστή 6 ευρώ και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα.

 

Δυνατότητα αλλαγής και μέσω του φυσικού μας καταστήματος ( Καλλιθέα, Κρέμου 107 ) όπου δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής ( τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 6 ευρώ). Στην περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να κάνει αλλαγή για δεύτερη συνεχή φορά στο ίδιο προϊόν, θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής, τα οποία συνολικά θα ανέρχονται στα 6 + 6 ευρώ, και θα εκτελείτε πάντα με τον φορέα που συνεργαζόμαστε την Speedex.

 

Η διαδικασία είναι απλή:

 

  1. Εισέρχεστε στο λογαριασμό σας και επιλέγετε το σύνδεσμο «Ιστορικό Παραγγελιών».
  2. Στο παράθυρο που ανοίγει, επιλέγετε το σύνδεσμο «Εμφάνιση» (στα δεξιά του πλαισίου) στην παραγγελία που περιέχει το σχέδιο προς επιστροφή.
  3. Στο παράθυρο που ανοίγει, επιλέγετε το σύνδεσμο «Επιστροφή» (στα δεξιά του πλαισίου) στο σχέδιο προς επιστροφή.
  4. Ανοίγει η Φόρμα Επιστροφών με προ συμπληρωμένα τα προσωπικά σας στοιχεία, τα στοιχεία της παραγγελίας και τα στοιχεία του σχεδίου προς επιστροφή.
  5. Συμπληρώσετε την αιτία επιστροφής και ότι άλλο είναι απαραίτητο και επιλέγετε το σύνδεσμο «Αποστολή».